Τάσεις Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016

BRONDE LUX 

Για τη σεζόν Χειμώνας 2016 η Wella professionals αιχμαλώτισε το πνεύμα της εποχής με την BRONDE LUX, μια σύλληψη για την υψηλής κλάσης ομορφιά με χειροποίητο χρώμα και έντονη υφή που αφυπνίζει τις αισθήσεις.

Χρώμα

Μια υπηρεσία χρώματος που προσθέτει αίγλη στο φυσικό χρώμα, χαρίζει βάθος στο ξανθό και ξανοίγει οποιοδήποτε χρώμα με ένα εφέ φυσικής φωτεινότητας. Μεταλλάσσοντας το Bronde σε ένα εσκεμμένα δημιουργημένο χρώμα που αποπνέει αίγλη με ελκυστικές διαφοροποιήσεις σε περλέ, λάδι και καφέ αποχρώσεις. Οδηγούμε το Bronde σε διαφορετικά χρωματικά σύμπαντα: για τα κόκκινα ,δημιουργούμε μια μετάβαση από το κόκκινο tizian στο ξανοιγμένο από τον ήλιο κόκκινο της φράουλας, από το μπλε σαντρέ στο πλατινένιο του πάγου και από το σχεδόν μαύρο στο βασιλικό βιολέ.

Γραμμή-υφές

Εμπνευσμένη από τις δεκαετίες του 20' με απαλούς κυματισμούς σε πιο κοντές γραμμές κουρέματος μέχρι τη δεκαετία του 70 με αέρινες καμπύλες μέχρι τους ώμους αλλά και πιο μακριές υφές πλεγμένες και αφημένες στην φυσική τους κίνηση. Υφές ακαταμάχητα απαλές αποπνέοντας μια ζεστή πολυτέλεια.