illumina 1Το χρώμα ήρθε στο φως!! Η Wella professionals παρουσιάζει τη μεγαλύτερη καινοτομία στο χώρο των επαγγελματικών βαφών τα τελευταία 20 χρόνια, την ILLUMINA COLOR. Την πρώτη βαφή μαλλιών που ακτινοβολεί σε οποιοδήποτε φως δίνοντας έως και 70% περισσότερη λάμψη. Ασύγκριτη προστασία των μαλλιών χάρη στην επαναστατική τεχνολογίας micro light που προστατεύει το κεράτινο περίβλημα της τρίχας ώστε να διατηρεί την διαύγεια του και να επιτρέπει στο φως να αντανακλάται δίνοντας μας ένα φωτεινό, διαυγές, μόνιμο χρώμα.

Η νέα βαφή της Wella Professionals έρχεται από το μέλλον: “Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που θα πρόσφερε στα μαλλιά μία δύναμη ακτινοβολίας όμοια με τη φωτεινότητα που συναντάται σε ένα μόνο μέρος στον κόσμο, στο Λος Άντζελες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα χρώματος μαλλιών που προσφέρει η βαφή Illumina Color”, λέει ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals,Josh Wood για το νέο δημιούργημα της εταιρείας.

Η επαγγελματική βαφή Illumina Color αποτελείται από μία σειρά καθαρών, φυσικών αποχρώσεων που προσφέρουν στα μαλλιά εκπληκτική λάμψη από μέσα, κάτω από οποιοδήποτε φως. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της προσφέρει 100% κάλυψη των λευκών και ομοιόμορφο αποτέλεσμα, δίνοντας τα υψηλότερα αποτελέσματα μόνιμης βαφής, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην υγεία των μαλλιών. “To Illumina Color προσφέρει μία λάμψη που δεν έχω ξαναδεί” συμπληρώνει ο Josh Wood. ”Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να βρούμε μία νέα λέξη για να περιγράψουμε το αποτέλεσμα που προσφέρει αυτό το προϊόν. Ακτινοβολεί τόσο πολύ το κάθε φώς! Απλά πρέπει να το δείτε για να το πιστέψετε!”.

Ποιο είναι όμως το στοιχείο που κάνει τη βαφή τόσο μοναδική; Η εξωτερική στιβάδα της τρίχας είναι διαφανής όπως και τα νύχια σας και γι' αυτό, η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς επιτρέπει στο φως να την διαπερνά και να αναδεικνύει την πραγματική απόχρωση της τρίχας εκ των έσω. Ωστόσο, υπολείμματα όπως τα μέταλλα από το νερό, που μπορεί να απομείνουν στην εξωτερική στιβάδα με το λούσιμο, μπορεί να δημιουργήσουν ελεύθερες ρίζες κατά τη διαδικασία βαφής οι οποίες φθείρουν την επιφάνεια της τρίχας. Όταν συμβεί αυτό, η εξωτερική στιβάδα της τρίχας δεν είναι πλέον διαφανής, με αποτέλεσμα το φώς να μην μπορεί να την διαπεράσει ή να αντικατοπτρίσει το χρώμα με την ίδια ένταση, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαλλιά γίνονται λιγότερο λαμπερά μετά τη βαφή.illumina 3

Την απάντηση σε αυτό δίνει η βαφή Illumina Color με την τεχνολογία Microlight: χάρη στα μίκρο-σωματίδιά της, φυλακίζει τα μικροσκοπικά μέταλλα που παραμένουν στην τρίχα, μειώνοντας έτσι τη φθορά στην επιφάνειά της και διατηρώντας την πιο υγιή και διάφανη μετά τη βαφή. Αποτέλεσμα: μαλλιά με εκπληκτική λάμψη αλλά και κάλυψη των λευκών έως και 100%, με ένα καθαρό χρωματικό αποτέλεσμα!

Ο Μάριος Χριστοδούλου, wella color ambassador για την Ελλάδα, μας λέει: “Από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή τα μαλλιά αποκτούν φωτεινότητα, που οι πελάτισσες παρατηρούν αμέσως και η ποιότητα της τρίχας είναι ασύγκριτη, σαν να έχεις περάσεις μια θεραπεία ενυδάτωσης στα μαλλια.”

illumina 2Βαφή illumina για τις κυρίες με εμφανή τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο τους, μια βαφή που προσαρμόζεται απόλυτα με τα χρώματα του δέρματος εξαφανίζοντας κάθε ατέλεια. Σαν να κάνατε μια θεραπεία Botox! Είναι ιδανική για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που για πρώτη φορά αποκτούν τη χαμένη τους ζωντάνια και λάμψη.

Η Illumina color είναι η νέα απαρατήρητη συνταγή ομορφιάς για μαλλιά γεμάτα υγεία που τα αισθάνεστε απτή πρώτη στιγμή:

  • 10/10 καταναλωτές δήλωσαν ότι με το ILLUMINA COLOR αισθάνονται τα μαλλιά τους πιο υγιή απ’ ότι συνήθως
  • 8/10 καταναλωτές παρατήρησαν περισσότερη λάμψη αμέσως μετά την εφαρμογή βαφής ILLUMINA COLOR