Ιnnosense 1Αν στην καθημερινότητά σας έχετε στραφεί σε έναν πιο συνειδητοποιημένο τρόπο ζωής, τρέφεστε υγιεινά, ψάχνετε τις καλύτερες επιλογές για την υγεία και την ευεξία σας και αποφεύγετε προϊόντα που περιέχουν ή ενδεχομένως να περιέχουν συστατικά βλαβερά για τον οργανισμό ήρθε για εσάς μια νέα εμπειρία ομορφιάς στο χώρο του κομμωτηρίου.

Το 2014 είναι η νέα εποχή στις μόνιμες βαφές μαλλιών και την φέρνει η νέα Koleston Perfect Innosense. Η πρώτη επαγγελματική βαφή με ΜΕ+, ένα επαναστατικό χρωστικό μόριο που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργίας αλλά παράλληλα εξασφαλίζει μοναδικά αποτελέσματα στο χρώμα!Ιnnosense 2

Επί 20 χρόνια οι επιστήμονες της Wella Professionals έψαχναν την ιδανική εναλλακτική, και τελικά ανέπτυξαν ένα νέο χρωστικό μόριο το ΜΕ+ ως εναλλακτική του pTD/pPD που χρησιμοποιείται ευρέως στις βαφές μαλλιών μέχρι τώρα, το οποίο όχι μόνο μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού του δέρματος αλλά εξασφαλίζει την επιτυχία σε ένταση, λάμψη και διάρκεια σε κάθε βαφή.

Το ΜΕ + είναι η πρώτη χρωστική ουσία που προσφέρει αυτή την καινοτομία, αλλάζοντας ριζικά ότι ξέραμε για το χρώμα μέχρι τώρα. Η μοναδική επαγγελματική βαφή με πιστοποίηση ECARF, το Ευρωπαϊκό ίδρωμα δερματολογίας για αλλεργίες.

Η Κoleston Perfect Ιnnosense προσφέρει τα αποτελέσματα που περιμένετε από μια μάρκα όπως η Koleston Perfect: έως και 100% κάλυψη έως και 3 τόνους πιο ανοιχτά μαλλιά! Διαθέσιμη σε 24 όμορφες αποχρώσεις που κυμαίνονται από το σοφιστικέ ξανθό, το καστανό φυσικό, έντονο σοκολατί και το τολμηρό κόκκινο. Koleston Perfect Innosense μια υπηρεσία χρώματος με άνεση και ευεξία στο δέρμα και αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς. 

Ιnnosense 3